Bajnok a Cigánd SE!
2009. június 17.

A Cigánd SE nyerte a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei - Intersport felnőtt - I. osztályú  labdarúgó bajnokságot.
A csapat 84 ponttal végzett az élen, 12 ponttal megelőzve a második Tállya együttesét.
Az U-19-es csapat 8. helyezést ért el.

További hírek a csapatról a www.cigandse.hu oldalon.

Bérlet
2009. február 17.

V.I.P. BÉRLET

 

Cigánd SE

2009. január 1. - december 31-ig.

 

Érvényes: A Cigánd SE összes hazai bajnoki, kupa és felkészülési mérkőzéseire.

 

Bérlet ára: 15.000 HUF

 

További információ: Cigánd Sportpálya

Labdarúgás
2009. február 17.

Elkészült a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztály 2008-2009. bajnoki év tavaszi idényének sorsolása.

A teljes sorsolás ITT megtekinthető!

Menetel a focicsapatunk!
2008. szeptember 25.
A megyei I. osztályban szereplő labdarúgó csapatunk az őszi idény feléhez érve impozáns teljesítménnyel (7 győzelem, 1 vereség) magabiztosan vezeti a pontvadászatot. A csapat a rossz kezdés után zsinórban hetedik győzelmét aratta a hétvégén és 8 forduló után vezeti a tabellát. A kisebb sérüléshullám és eltiltások ellenére lenyűgözően játszanak játékosaink hétről-hétre. A remek csapategység mellett a kitűnő egyéni teljesítményeknek is köszönhetjük ezt a nagyon jó eredményt. Küzdeni tudásban is jelesre vizsgázott csapatunk, hiszen nem egyszer vert helyzetből

fordították meg az eredményt. Remekül védenek kapusaink ami  védőink hatékonyságának is betudható, középpályásaink pedig a jó erőnlétnek is  köszönhetően a mérkőzés egészében  kiszolgálják a jól bizonyító támadóinkat. Ennek eredménye, hogy házigólkirályunk Vécsi Gábor vezeti a megyei I. osztály góllövőlistáját 8 találattal. Reméljük a fiúk továbbra is ezen az úton haladnak és a szezon végén megajándékoznak minket egy újabb nagy sikerrel.         

- Terjék Sándor -

Vécsi Gábor

Cigánd SE 2008/09 évi játékoskerete

 

Labdarúgás
2008. augusztus 02.

Elkészült a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztály 2008-2009. bajnoki év őszi idényének sorsolása.
A Cigánd SE első mérkőzésére augusztus 9-én kerül sor, Cigándon a Mezőcsát Városi Sportegyesületet csapatát fogadja.

A sorsolás ITT megtekinthető!


II. Olimpia Klub Kupa
2008. június 26.
Kupagyőztes a Cigánd!
2008. június 05.

 

Eddigi története legnagyobb sikerét érte el a megyei I. osztályú Cigánd labdarúgócsapata azzal, hogy szerdán a Sport Televízió Kupa döntőjében tizenegyesekkel legyőzte a Velencét.

 

Jegyzőkönyv

Sport Televízió Kupa, döntő
Velence SE - Cigánd SE 2-2 (2-1) 11-esekkel 2-4
Debrecen, 700 néző. V.: Veizer.
Velence: Krencz – Király (Totsche), Keller J., Simek T., Lába (Baranyai), Csanádi, Tóth A., Kővári, Vas (Csorba), Bobory, Németh. Edző: Keller József
Cigánd: Mata – Fodor (Hajdú), Ocsenás, Csáki, Králik, Terjék, Janikó (Tóth J.), Ablonczy, Nagy G., Csillik, Vécsi (Rab). Edző: Nagy Gábor
Gól: Németh, Kővári, ill. Vécsi, Csillik.
Jók: Kővári, Keller, Németh, ill. az egész csapat.

 

www.boon.hu


Boldog és rekedt cigándi kupagyőztesek
2008. június 05.

 

Késő este szurkolók és tapsvihar várta a cigándi labdarúgócsapatot otthonában.

 

Drámai csatában, büntetőrúgásokkal hódította el szerdán Debrecenben a Sport Tv Kupát a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei I. osztályban vitézkedő Cigánd SE labdarúgócsapata. Nagy Gábor játékos-edzőt a kupagyőzelem másnapján értük utól telefonon.

 

A legjobbkor

– Éreztem a csapaton, hogy a televízió nyilvánossága egy kicsit nyomasztja. A záró negyedórában viszont már felszabadultak voltunk - nyilatkozta Nagy Gábor játékos-edző a kupagyőzelem másnapján. - Voltak sérültjeink, azonban mindenki játszani akart. Ahogyan mondani szokás, még a holtak is felkeltek volna a kupadöntőn való szereplés érdekében. Egy kicsit sajnálom a Velencét, mert valljuk be; a játék képe alapján talán jobbak voltak. Azonban mi kétszer is a legjobbkor, a 45.- és a 88. percben egyenlítettünk. 2-2 után utólag elárulhatom: éreztem, hogy meg lesz! Az pedig a legnagyobb dicséret volt az ellenféltől, amikor azt mondták a lefújás után, hogy szívvel játszottunk, szívvel nyertük meg a Sport Tv Kupát.

 

Pezsgő, éneklés

A hallhatóan rekedt játékos-edző - mint mondta nincs egyedül a ,,hangszál problémákkal" - elárulta azt is, hogy tapsviharban mentek ki Debrecenből és tapsviharban érkeztek meg negyed 12-re Cigándra.
– Hideg volt a pezsgő, és egész úton énekeltünk! - állított fel mosolyogva diagnózist a torkáról Nagy Gábor. - Nem hittük volna, hogy késő este a Cigánd táblánál drukkerek fognak minket várni. Óriási, felejthetetlen élmény volt! Hogy mi lesz a hétvégi bajnokin? Biztos fáradtabbak leszünk, de ez egy nagyon fontos meccs lesz nekünk, ugyanis az őszi dolgokért van törlesztenivalónk. Semelyik meccset nem vesszük félvállról, egy hazait pedig semmiképpen sem. A Tomor-Lak ellen minél több szurkolót várunk, hiszen megmutatjuk a találkozó előtt a kupát is.

 

A megye sikere

,,Rengeteg gratulációt kaptunk SMS-ben" - mondta Nagy Gábor. ,,Köszönjük! Képzelje, Debrecenben, egy Loki szurkoló odajött hozzám azzal, hogy telefonon akar velem beszélni valaki. Azt hittem viccel, de nem. Egy karcsai focibarát volt vonalban és gratulált a győzelmünkhöz. Hihetetlen volt! Sok helyről jöttek az üzenetek, így mondhatom, hogy az egész Bodrogköz, és az egész megye magáénak érzi a sikerünket. A csapat nevében köszönöm az önkormányzat és Németh Károly polgármester támogatását, szponzorunk, Girdán Sándor odaadását. Köszönjük a szurkolók bíztatását és családjaink türelmét és azt, hogy mellettünk állnak".

 

www.boon.hu


Labdarúgás
2008. május 20.

 

Sporttelevízió Amatőrkupa-döntő

2008. június 4-én, szerdán a debreceni Oláh Gábor utcai Stadionban rendezi meg a Magyar Kupa 2008-as döntőjét a Magyar Labdarúgó Szövetség. A hagyományoknak megfelelően a DVSC TEVA – Budapest Honvéd összecsapás előtt rendezik meg a Sporttelevízió Amatőrkupa-döntőjét, ezúttal a CIGÁND SE és a VELENCE SE együttese kvalifikálta magát a rangos fináléba. Az előmeccset - 15.30 órától élőben, akárcsak az esti döntőt - közvetíti a Sport TV.

A CIGÁND SE vezetősége tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a Sporttelevízió Amatőrkupa-döntőre megfelelő érdeklődés esetén autóbuszt indít Debrecenbe.
Belépőjegyet elővételben lehet igényelni (kb. 1000 Ft).

Jelentkezés és további információ:

Dócs Károly
Sportpálya Cigánd
06-20-376-34-47


 

3973 Cigánd, Fő u. 80. Tel.: 47/534-400, e-mail: cigand@cigand.hu | Honlaptérkép | Webmester